22 de febrero de 2015

¡Ya tenemos menú!

¡Buenas noches a tod@s!
Estamos encantados de presentaros el menú de nuestra cena junto a Nandu Jubany. ¡Esperemos que os guste tanto como a nosotros!
Recordad que el JUEVES 12, A LAS 12:00 DEL MEDIODÍA abrimos las reservas, por lo que reservad cuanto antes para no quedaros sin vuestra plaza! Para los que tengáis dudas, mañana os explicaremos cómo.
Estad muy atentos a nuestra pagina en Facebook (/cocinandoconloschefs) y en Twitter ‪#‎CocinandoConJubany‬ para ver todas las novedades que iremos subiendo.
¡Os esperamos, hasta mañana!
---
Gabon guztioi!
Guretzat atsegin handia da Nandu Jubany-ren laguntzaz prestatu digun afariaren menua aurkeztea. Espero dugu zuei guri bezainbeste gustatzea.
Gogoratu erreserbak OSTEGUNEKO 12,
12:00-etatik aurrera egin ditzakezuela, beraz, lekurik gabe ez gelditzeko egin zurea lehenbailehen! Zalantzarik izatekotan, bihar azalduko dizuegu erreserba nolan egin.
Adi egon gure Facebook (/cocinandoconloschef) web orriari eta Twitter‪#‎cocinandoconJunaby‬ gure albiste berriak jakin ahal izateko!
Zuen zain egongo gara, bihar arte!
---
Bona nit a tots i totes!
Estem encantats de presentar-vos el menú del nostre sopar juntament amb Nandu Jubany. Esperem que us agradi tan com a nosaltres.
Recordeu que el DIJOUS, A LES 12:00 DEL MIGDIA, obrim les reserves, per tant, reserveu el més aviat possible per a no quedar-vos sense el vostre lloc. Per a aquells que tingueu algun dubte, demà us explicarem com.
Estigueu molt atents a la nostra pàgina de Facebook (/cocinandoconloschefs) i a Twitter #CocinandoConJubany per a estar al día de totes les novetats que anirem penjant.
Us esperem, fins demà!

No hay comentarios:

Publicar un comentario