22 de febrero de 2015

Viaje a Can Jubany

¡Buenas a tod@s! ¿Qué tal estáis?
Os queremos contar que nuestra cena va tomando forma poco a poco.
El pasado fin de semana nuestros jefes de cocina y sala se trasladaron hasta Cataluña, para poder disfrutar más de cerca la maravillosa cocina que ofrece Can Jubany.
En ese intercambio de sensaciones y opiniones junto a Nandu y su equipo, se ha elaborado un menú, con el que creemos que se os hará la boca agua. Mañana os enseñaremos el menú definitivo, así que estad muy atentos.
No os olvidéis seguir nuestra pagina en Facebook (/cocinandoconloschefs) y en Twitter ‪#‎CocinandoConJubany‬ para ver todas las novedades que iremos subiendo.
¡Os esperamos!
---
Kaixo guztioi! Zer moduz?
Gure afaria aurrera doa pixkanaka.
Lehengo asteburuan gure sukaldari nagusiak eta zerbitzuburuak kataluñara joan ziren, Can Jubany-ko sukaldaritzaz gozatzera.
Han, sentsazio eta iritzi desberdinak partekatu zituzten Nandu eta bere taldearekin, non, gure iritziz, menu oso goxo bat egin zuten. Bihar, menu definitiboa erakutsiko dizuegu, horregatik adi adi egon!
Gogoratu, adi egon gure Facebook orriari (/cocinandoconloschefs) eta Twitter #CocinandoConJubany gure albiste berriak jakin ahal izateko.
Zuen zain egongo gara!
---
Hola a tots/es! Com esteu?
Us volem explicar que el nostre sopar va prenent forma poc a poc.
El passat cap de setmana els nostres caps de cuina i sala es varen traslladar fins a Catalunya per a poder gaudir de més a prop de la meravellosa cuina que ofereix Can Jubany.
Aquest intercanvi de sensacions i opinions juntament amb les d’en Nandu i el seu equip han servit per elaborar un menú amb el que creiem que se us farà la boca aigua. Demà us presentarem el menú definitiu, així que estigueu molt atents.
No us oblideu de seguir la nostra pàgina al Facebook (/cocinandoconloschefs) i al Twiter #CocinandoConJubany per a veure totes les novetats que anirem penjant.
Us esperem!No hay comentarios:

Publicar un comentario