6 de marzo de 2015

Los panes de Josep Maria Freixa

¡Buenos días a tod@s!

En edad de jubilarse aunque no lo parezca, el “manitas de plata”, como cariñosamente le llaman, acompañado por su mujer, una espléndida jefa de sala de nombre Dorita se levanta diariamente a las 07.00 de la mañana para elaborar el pan, un pan cuidado, con levaduras naturales, harinas biológicas y trigos especialmente escogidos, que abandera la puesta en escena de su restaurante, y del de su hijo Ramón en Madrid. A las 09.00h, supervisa la preparación de los platos y la producción de los postres, y se prepara para el servicio de mediodía. Para nuestra cena Josep Maria nos han dado de su masa madre para hacer unos excelentes panes para la cena.

¡OS ESPERAMOS!


Egun on guztioi!

Jubilatzeko garaian dagoela ez badirudi ere, " zilarrezko eskuak" dituen sukaldari honi, bere emaztea laneko bikote bikain bezela,salako nagusi bikaina " Dorita " egunero esnatzen da goizeko 7tan, bertako ogi goxoa prestatzeko, lebadura naturalekin,irin ekologikoekin etab...Produkturik onena, jatetxe honentzako eta baita bere semen Ramonen jatetxerako Madriden.Egunero goizeko 9tan  produkzioko plater guztiak errepasatzen ditu, baita postre goxo horiek ere. Horren ondoren eguneroko lan gogorrerako prestatzen da eta dena bikain irtetzearen erantzukizuna artzen du.Gure afarirako ogi goxo-goxoak egiteko beraiek prestatzen dituzten " masa madreak " eman dizkigute.

¡ZUEN ZAIN GAUDE!






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